Voorbereidingen Reis-Rond-De-Wereld deel 2
Door: Rieneke en Remco
Blijf op de hoogte en volg Rieneke en Remco
07 November 2008 | Nederland, Utrecht
Zoals jullie inmiddels wel weten zijn wij ons weer aan het voorbereiden op onze volgende reis, die op 11 december begint. We waren iets lakser dan de vorige keer, want wat valt er nu eigenlijk helemaal te regelen? Oh ja, het huis moest worden verhuurd, dat wisten we dan nog wel en dat is inmiddels ook gelukt: per 1 december trekken de huurders er in. En de poezen, die moesten natuurlijk ook weer een plekje krijgen. Ook dat is geregeld: de eerste drie maanden blijven ze bij Elly (kattenhotel De Steenrakkertjes), samen met Cocu, de kat van de ouders van Rieneke die ook 3 maanden uit logeren gaat. Daarna gaan ze gezellig alledrie mee naar Nuenen. Erg fijn!
Verder zijn we een beetje laat op gang gekomen met allerlei andere regeldingetjes: adreswijzigingen doorgeven, abonnementen opzeggen, inentingen halen, verhuisdozen inpakken, enz. Daar zijn we nu zo langzaam aan maar eens mee begonnen. Over drie weken gaan we verhuizen en blijven dan nog anderhalve week in Eemnes voordat we vertrekken.
En dan, op donderdag 11 december om 12:20 uur vertrekken we vanaf Schiphol naar Mexico City! Ons plan is om 5 maanden door Midden-Amerika te reizen (Mexico, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica en Panama). Langs de westkant naar het zuiden en via de oostkant weer terug naar Mexico City. Hoe lang we overal blijven zien we daar wel, dat laten we afhangen van waar we zin in hebben en of het hard regent of iets dergelijks. Na 5 maanden komen we weer voor een weekje terug naar Nederland, waarna we naar Bangkok doorvliegen om nog een maand of 7 door Zuid-Oost Azie te reizen. Remco gaat waarschijnlijk in Thailand een duikinstructeurstraining volgen en verder zien we wel waar we zin in hebben.
We houden jullie natuurlijk weer op de hoogte van al onze belevenissen met verhalen en foto's via deze site!
Liefs,
Rieneke en Remco
07 November 2008 - 11:46
Gijs, Teun, Wim, Mir:
Lieve Rieneke en Remco !!
Wauw...het gaat weer beginnen, met veel plezier zullen we jullie weer volgen !!!
Succes met de verdere voorbereidingen !!
Liefs van ons. -
07 November 2008 - 12:09
Margreet:
jullie website ziet er weer prima uit. Veel succes met de voorbereidingen de komende weken
groetjes,
Margreet -
07 November 2008 - 12:11
Kitty Van Poppel:
Geweldig, ik blijf jullie helemaal volgen! Altijd met veel plezier de reisverhalen gelezen! Maar zie jullie eerst de 22e nog in ons Brabantse!
Liefs Kitty. -
07 November 2008 - 22:17
Hilde:
Lieve Rieneke en Remco,
Tuurlijk ga ik jullie weer volgen !!
Succes met de voorbereidingen en GENIET ZE !!
Liefs, Hit -
08 November 2008 - 09:56
Ulva & Owen:
Geweldig dat jullie weer zo'n fantastische reis gaan maken...
Komen jullie over een maand of 10 wel bij ons langs om alle verhalen te vertellen? Kun je gelijk zien hoe Mimpi Indah resort er uit ziet na drie jaar ;-)
Ulva & Owen -
11 November 2008 - 09:26
Emilie:
Leuk leuk! Ik ben benieuwd of ik een foto van Taxco tegen ga komen op jullie site! Was gezellig vrijdag, (za ging het iets minder ;)misschien wel weer tot vrijdag, vandaag kunnen we niet ivm verjaardag. xxx Eem -
17 November 2008 - 16:10
Jos En Hanneke:
Hoi Rieneke en Remco,
Heel veel succes met het inpakken en we wensen jullie een hele fijne tijd in Midden-Amerika! -
24 November 2008 - 10:12
Eduard+ineke:
Eerst Margreet en Wim nog uitzwaaien en dan mogen jullie,geweldig!
Wij gaan jullie natuurlijk ook weer volgen en hopen op net zulke mooi verhalen en niet te vergeten foto's als de vorige keer.
Veel plezier met de voorbereidingen.