koude break in Nederland - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van Rieneke en Remco - WaarBenJij.nu koude break in Nederland - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van Rieneke en Remco - WaarBenJij.nu

koude break in Nederland

Door: Rieneke en Remco

Blijf op de hoogte en volg Rieneke en Remco

28 Januari 2010 | Nederland, Nuenen

17 december 2009 - 28 januari 2010

Even een korte update, want de meesten van jullie zijn al lang op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij hebben op 17 december Azië verlaten voor een verrassingsbezoek aan Nederland. Verrassing geslaagd kunnen we zeggen, iedereen was zeer verbaasd! Over de details van het hoe en waarom vertellen we in een volgend bericht misschien nog wel eens, maar het komt er kort op neer dat we besloten hebben dat het opzetten van een resort in Azië niet is wat we op dit moment willen. De werkmentaliteit is er zo anders dan in de "westerse" wereld en dat past niet bij ons. We hadden intussen al bedacht dat het ons wel leuk leuk om ook nog meer van Europa te zien. En dat is nu precies wat we gaan doen! Na anderhalve maand in het koude Nederland vertrekken we zometeen met een volgeladen auto (die we in de tussentijd hebben gekocht) met kampeerspullen richting Spanje, Marokko en Portugal. Zeer waarschijnlijk blijven we zo'n twee tot drie maanden weg. We houden jullie weer op de hoogte!

• 28 Januari 2010 - 10:54

Robert-Paul:

Heel veel plezier in de zuidwest uithoek van Europa!

Binnenkort kan ik jullie wat leuks meedelen, ff duimen nog :-)

Robert-Paul

• 28 Januari 2010 - 10:54

Robert-Paul:

Heel veel plezier in de zuidwest uithoek van Europa!

Binnenkort kan ik jullie wat leuks meedelen, ff duimen nog :-)

Robert-Paul

• 28 Januari 2010 - 16:43

Peter:

Veel plezier buurtjes, Overigens ook niet verkeerd hoor qua bestemming.

Groeten Peter, Rianne en kids

• 28 Januari 2010 - 17:56

Zjos:

topper die foto met die drijvers

• 28 Januari 2010 - 18:21

Merle:

Tot over 3 maanden, dan ga ik er vanuit dat het lot ons echt weer bij elkaar brengt ;-)
    Veel plezier, rij voorzichtig. liefs

• 29 Januari 2010 - 07:19

Kitty:

Zoals jullie natuurlijk meteen van mij begrijpen... helemaal mee eens, zet maar lekker iets op in Europa, ik zal de eerste zijn die jullie komt bezoeken!! Jammer dat jullie er niet bij zijn met de familiedag, maar ook wel heel begrijpelijk, al had ik graag nog eens met je gezongen Rien en jou uit willen dagen voor een potje toepen Rem! Hele goede reis en hoop snel weer van jullie avonturen mee te mogen genieten! Dikke kus, Kit.

• 29 Januari 2010 - 18:43

Eem:

Hey, zijn jullie nu al vertrokken? Ik denk dan tot over een paar maandjes in Nederland de eerste tijd zit er voor ons geen vakantie in helaas, ik heb er wel al weer zin in eigenlijk, maarja...
    Nou veel plezier!
    Liefs xxx

• 31 Januari 2010 - 14:49

Kristiaan:

Wat lees ik nu; dus voorlopig geen nieuwe vacantiebestemming in het verre oosten ?? Tsjee, wat een schok; moet ik dan weeeeer naar Owen ;-))

Veel plezier met jullie ontdekking

• 01 Februari 2010 - 06:51

Cornelis:

Het was gezellig dat jullie weer even in 'die Heimat'waren. Jammer dat ik je net gemist heb Rieneke.
    Veel plezier in het zuiden (waar het volgens mij ook niet bijster warm is atm).

• 01 Februari 2010 - 10:35

Rianne:

Hoi Remco en Rineke,

Nou of jullie gelijk hebben. Het blijft hier maar winteren. Ook vandaag weer sneeuw. Ik ben vrijdag met de fiets gevallen op weg van werk naar huis, totaal verrast door de plotselinge gladheid. Niks gebroken, maar wel knie enkel flink gekneusd. Zit thuis, dus ik heb nu eindelijk eens tijd om jullie een berichtje te typen. Jammer dat ik jullie in december gemist heb. Wel heel leuk dat jullie aan ons dachten met een kaartje! De nieuwe buren zijn heel aardig, by the way. Hebben twee kleine kinderen. Onze vakantie in Lapland was top! Bas en Maartje zijn nu op vakantie naar Sint Maarten en .. nieuwtje: Maartje is Zwanger.

Zijn jullie weer een beetje op de hoogte van het reilen en zeilen hier. Nou nog heel veel groeten van ons allemaal!! Rianne Peter Toon, Veerle en Melle

PS Jullie zullen verrast zijn hoe GROOT de kinderen zijn geworden!

• 01 Februari 2010 - 12:49

Erik De Jager:

Enjoy it. Je mist hier niets!